Fieke van Cuijck

Naast het managen van de zorgboerderij ben ik ook gewoon op de werkvloer te vinden. In de ondersteuning van de zorgvragers vind ik het belangrijk dat zij zich voldoende veilig voelen zodat ze nieuwe uitdagingen aan kunnen gaan. Deze uitdagingen kunnen op verschillende gebieden geboden worden. Zowel op het gebied van praktische vaardigheden als op het gebied van sociale vaardigheden en emotionele ontwikkeling. Mijn deskundigheid als orthopedagoog zal ik hierbij zeker benutten. Deze zal ik ook gebruiken om eventueel toekomstig personeel en vrijwilligers te coachen en te scholen. Mijn ideaalbeeld is een kleinschalige zorgboerderij waar iedereen zich welkom voelt en de zorgvragers op zeer professionele wijze ondersteund worden. Daar ga ik voor!

Curriculum Vitae

Opleidingen:
– Pedagogische wetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen (1998-2002)
– Post-doctorale opleiding tot NVO Orthopedagoog-Generalist aan de Universiteit Leiden (2006-2008)
– Opleiding tot vertrouwenspersoon bij kennisinstituut Movisie te Utrecht (2008)
– EHBO, inclusief verbandleer en AED (2011)

Werkervaring:
– Stage als orthopedagoog bij ODB De Sprong te Oeffelt (2001-2002)
– Begeleidster bij ODB De Sprong te Oeffelt (2002-2003)
– Orthopedagoog bij stichting Dichterbij te Gennep/Ottersum (2003-2008)
– Orthopedagoog bij ASVZ te Udenhout (2009-heden)
– Orthopedagoog bij Praktijk Filius te Oirschot (2013-heden)

Hobby’s:
Naast de tijd en energie die gaat zitten in het runnen van De Beukenhoeve besteed ik vooral zoveel mogelijk tijd aan onze twee dochters van 8 en 9 jaar. En wellicht lukt het volgend jaar weer eens om mijn tennisracket en dwarsfluit onder het stof vandaan te halen…