Fieke van Cuijck

Mijn naam is Fieke van Oers – van Cuijck. Ik ben sinds 2002 als orthopedagoog werkzaam in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Momenteel werk ik zowel bij ASVZ als in mijn eigen praktijk, Praktijk Filius. Dat we het runnen van een B&B en minicamping kunnen combineren met het bieden van goede zorg en een zinvolle daginvulling voor mensen met een beperking vraagt veel inzet maar geeft daarnaast ontzettend veel energie!

Hein van Oers

Mijn naam is Hein van Oers. Naast mijn werk als docent op een MBO-school in Tilburg ben ik graag bezig met het verbouwen en renoveren van onze boerderij en bijgebouwen. Zowel onze privéwoning als het vakantiehuisje, de dagbestedingsruimte en de praktijkruimte zijn inmiddels klaar. Momenteel wordt er gewerkt aan het bouwen van twee nieuwe B&B kamers met elk een eigen badkamer. Het runnen van De Beukenhoeve geeft enorm veel voldoening.